Tema: Pingovi..
View Single Post
Staro 21.02.2007., 17:47   #56
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
pa i sam si rekao ograniceni su nista ne saljes u vjetar : lol2 :
ograniceni su na serveru sto znaci da server neprima iznad 66 a on salje 101 i onda tih 35 on posalje al ih server neprimi...
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Nebi rekao da ti je to USA isto kako da je ono GB, nekaj tamo bise amsterdam lijevo pod adresom.
da evo sad sam tek to skuzio za USA pise amsterdam a za GB pise da je Viena
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
rate "20000"
OMG WTF???
sad sam skuzio, ti imas 512kbit upload? odakle, kako?
ja zapravo imam 720kbit/sec Upload al posto postoje nekli gubitci upload mi je 520kbit/sec isto kao sto bi Down trebo bit 1 megabit a zapravo je 830kbita....
dok je bio testni period MAXtv-a ja sam ga dobio na test kao zato jer sam vjerni korisnik T-Comovih usluga i zbog toga su mi morali Upload povecat na 720kbita, makar neznam kakve veze ima upload s tim kad to ide prek totalno druge konekcije al dobro, i kad je zavrsio taj testni period ja sam im rteko da necu uzet taj maxtv i oni su mi rekli da budu dosli po onaj prijamnik kod mene doma, i od tad nisu ni bilo kod mene nit me zvali nit mi smanjili brzinu na kaj se ja naravno nemam potrebe zalit ..... hehe samo me strah da kad ce povecavat brzinu na 2 megabita (ak ce opce do tog dolazit) da mi nevrate upload na bijednih 192kbita

pozz splif
Yoman je offline   Reply With Quote