View Single Post
Staro 21.02.2007., 13:12   #6
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor svaboxxl Pregled postova
pa mi smo svi iz HR ali ce biti na public pa ce se spajat i drugi al bitno mi je za nas!

E i jos jedo pitanje! Posto nam je ovo prvi nas server koliko je to zapravo komplicirano za recimo baciti custom mape na njega,admiral mod i opcenito upravljat sa tim serverom! I jel mi trebaju neki posebni programi za to? Mislim nisam mutav ni nista nego jednostavno nisam imao priliku bavit se sa tim!
Thx
Nije slozeno. Potreban su ti FTP klijent, web browser i malo dobre volje.

Custom mape bacas u maps direktorij na svojem serveru na kojega pristupas preko FTP-a. Takodjer, preko FTPa podizes i mod te izmjenom preko weba (pristup admin panelu tvoga servera) config fajlova namjestis da ti se umjesto pam_mode cb pokrece neki drugi mod. Ne znam tocno koja je naredba za admiral mode, jer ga nikada nisam dizao na neki od servera gdje sam administrirao.

Mozes staviti do 6 custom mapa, preko toga nece radi. Sve ostalo moras rijesiti preko map packova. Ne znam tocan postupak, ali ako bude zatrebalo, ET je to radio pa cu njega pitati.

Sve nakon tog pocetnog podesavanja je lagano odrzavanje i customizacije po volji.

@ Paske
Ako ce dijeliti troskove njih 10orica, zasto ne.
atha je offline   Reply With Quote