18.02.2007., 09:57
|
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Autor WichitaQ
Moj prvi procesori su bili intelovi od onih 100 mhz do pentiuma 4 ( od sveukupno sedam Intelovih procesora, četiri su krepala, i to ovi noviji, stari još uvijek rade). Nakon mnogo vremena provedong uz Intel, dobio sam Durona 1600, nakon toga Athlon XP 2200+ koji je bio toliko i brz i stabilan, da sam od tada prešao na AMD.
Sada imam Athlon64 X2 4600+ i jako sam zadovoljan.
Ne govorim da Intel ne valja, ali prema meni nije dobar kao i AMD.
Još jedna primjedba vezana uz Intel : živim u području gdje ima dosta padova napona, i svaki put kad bude veći pad napona, dobijem nečije računalo na popravak. I svako to računalo ima Intelov procesor. Nema ih puno, ali nikad nisam dobio neko pokvareno računalo s AMD procesorom.
|
Citiraj:
Autor Roberto
u zadnje vrijeme naginjem amd-u i slaganju s. 939 konfi za većinu frendova i širu familiju. uglavnom ti procevi na svim čipsetima rade bez ikakve frke, pikneš ulija ili viu u kombinaciji s lagano kloknutim 3000+ - za takav tip korisnika (prosječan  ) fantazija za malo para.
postal sam s tim 3000+ ko i SU sa northwoodima
kaj se mene tiče, ponavljam - bitno mi je dobiti što više za što manje para i uz manje grijanje. trenutno ne planiiram na intela, bez obzira što rasturaju s conroe-ima. ova konfa me sasvim dobro služi, a i vidjet ćemo kaj nosi k8l iliti k10, kak god da se zove. bilo po pitanju cijene ili performansi.
|
Pitanje je zašto baš Intel a ne zašto baš AMD 
OT
|
|
|