Taman sam fino odćorio tri ćukice uz hrvatsku nogometnu ligu, najbolje spavam uz naš nogomet: goood :, a što se biosa tiče, rekao bih da je moguće, jer mi je to novi bios, pače najnoviji za ploču, stavljen da mi mbo prepozna proc, e sad, informirat ću se malo kakav je kloker, no kad sam vratio Winchestera unutra, namjestio sam ga identično kao i u starom biosu, na 10*240@1,5v i odvrtio je OCCT, kao i uvijek, stabilno, njega nikad nisam frljio na 2500, jer mislim da mi ploča ima problema s tim FSB-om, a i K8NF-9 hladi svoj north sa pasivcem na kojem možeš jaja peć, pa sam uvijek bio obliven hladnim znojem kad bi išao preko provjerenih klokova, a pazi, glupa ploča nema chipset temp senzor, odnosno ima, al je čudan, čim se boota komp, ta tempa je na 70, i u everestu i speedfanu, MBM-u 5, i NextSensoru i svim ostalim glupim programima, a kad ga nabrijem više nije 70, nego 72-73, kao mijenja se nešto: bonker :.
Ma Vuco, čak mi više ni do klokanja nije, nego samo hoću hladan komp, da bar mogu malo dizat iz za***ancije, al kaj ću ja sa 59 celzijanera na defaultnom naponu......kaj kažeš na možda promjenu matične, to je hvatanje za slamke, jel da ? Vidim da Vinja tu prodaje LP Ultra D, pa možda da ja malo vidim tu ploču, ne znam.......Bivši vlasnik je gonio proc na toj ploči, ali sigurno si u pravu, sigurno nije ni gledao tempe, neg ga je frljio, i još je živ, možda bi ga trebao spaliti, pa u ADM na reklamaciju, garancija je do 2009. i tak.: evil :
PoZZ!