View Single Post
Staro 16.02.2007., 20:45   #1
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Smile problemi razni

Imam p4,1.7ghz willamete, asus p4v8x-x,2x256kingmax,40gb maxtor pata, napajanje 400w, ati sapphire 9550 128mb 128bit
sve je radilo dobro do jednog dana. u device menageru vbišpe nije bilo graficke, desni klik na desktop i u tabu graficke imam samo nekaka vga save, a informacije o čipu nikakve... u cs kad uđem prebaci mi na softverski mod prikaza slike.
reinstaliro sam windowse, drajvere, sve nanovo ali nije bilo pomoći. odnio sam graficku pod garanciju, probali su u svom kompu i ona je normalno radila al su mi dali novu. naravno noje pomoglo. stara gf2 normalno radi na toj konfiguraciji. probavo sam i neku 9600se ali ni nju ne prepozna windows. probo sam i novio bios
kupio sam novu ploču Aopen AX4SPE max 2 i celera 2.26ghz prescott, 2x256 a-data kit ddr 500, maxtor dm 10 200gb i sve je radilo do nekidan dok mi se nije pojavio isti problem, opet. reinstaliro sam windowse i nisam mogao instalirati grafu, opet vga save... opet reinstalacija, probam s nekim drajverima i proradilo na 2 dana. onda je 9550 ošla u vječna lovišta!! Zanima me vaše mišljenje zašto mi se taj problem događa, u čemu možda griješim? Nisam neki uber geek al neko znanje znam, instaliro sam windowse masu puta i na dosta računala i rješavo kojekakve probleme al ovaj nisam uspio rješiti. Mislio sam, možda se komponente neke ne trpe, al na posve drugačijoj konfiguraciji isti problem.
Molim pomoć
Pupo je offline   Reply With Quote