Imam p4,1.7ghz willamete, asus p4v8x-x,2x256kingmax,40gb maxtor pata, napajanje 400w, ati sapphire 9550 128mb 128bit
sve je radilo dobro do jednog dana. u device menageru vbišpe nije bilo graficke, desni klik na desktop i u tabu graficke imam samo nekaka vga save, a informacije o čipu nikakve... u cs kad uđem prebaci mi na softverski mod prikaza slike.
reinstaliro sam windowse, drajvere, sve nanovo ali nije bilo pomoći. odnio sam graficku pod garanciju, probali su u svom kompu i ona je normalno radila al su mi dali novu. naravno noje pomoglo. stara gf2 normalno radi na toj konfiguraciji. probavo sam i neku 9600se ali ni nju ne prepozna windows. probo sam i novio bios
kupio sam novu ploču Aopen AX4SPE max 2 i celera 2.26ghz prescott, 2x256 a-data kit ddr 500, maxtor dm 10 200gb i sve je radilo do nekidan dok mi se nije pojavio isti problem, opet. reinstaliro sam windowse i nisam mogao instalirati grafu, opet vga save... opet reinstalacija, probam s nekim drajverima i proradilo na 2 dana. onda je 9550 ošla u vječna lovišta!! Zanima me vaše mišljenje zašto mi se taj problem događa, u čemu možda griješim? Nisam neki uber geek al neko znanje znam, instaliro sam windowse masu puta i na dosta računala i rješavo kojekakve probleme al ovaj nisam uspio rješiti. Mislio sam, možda se komponente neke ne trpe, al na posve drugačijoj konfiguraciji isti problem.
Molim pomoć