Ovako imam jedan stariji komp ima oko 3 godine koji bi trebao posluziti kao media centar i trebao bi biti u stanju pokretati i neke igre da nekada bude koristan ako fali komp na lanu
Procesor - Intel Pentium 4, 478socket, 2800 MHz (18 x 156)
Naziv matične ploče - Asus P4S800, Chipset SiS648FX
Uglavnom
Imam 512 MB rama i odlucim kupiti jos gigu znaci dvije od 512 i strpati u taj komp jer ima 3 slota za rame kad stavim sva 3 a a stari rami budu prvi sve super ocita on rame i radi neko vrjeme sve dok se nepokrene malo zahtjevnija aplikacija desi se system crach i komp se reseta, svaki do njih rade sami dobro , kad stavim dvoje novih sto sam zajendo kupio znaci isti model sve isto komp se nece upaliti i jos sto je najzesce sto nisam vjerovao svojim ocima da kadimam gigu rama bios mi je pokazao da imam 256,
sada imam one stare i jedne nove a jdena plocica je vani jer kad sad stavim sve 3 komp mi nece u win jer pise da nedostaje konfiguraciski file
Ovo je prvi put u zivotu da imam neki problem sa kompom i da ga sam nemogu rjesiti
Nadam se da netko ima iskusta sa ovakivm slucajem i da ga je uspio rjesiti jer sam danas razbio misa o monitor kad su mi win pali : lol2 :
ram 1 :Xerox (512 MB PC2700 DDR )
ram 2 :A-Data (512 MB PC3200 DDR400 )
ram 3 :A-Data (512 MB PC3200 DDR400 )
Znaci prvi put kad su sve tri radile nece pokretati alikacije jer vjerovatno imaju problem sto je Xerox stariji od ovih 3 godine i ima slabiju latenciju : bonker : valjda
Help Please