View Single Post
Staro 16.02.2007., 14:51   #8
neuroteek
Registrirani ovisnik
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Napon sam baš ručno zaključao na 1,35v , što se freezera tiče, on cijelo vrijeme radi na 2300-2400, bio sam probao sa BOX coolerom s winniea, isto, ako ne i gore, a sad sam evo vratio i moj stari 3200 i na njega nabio freezera, kloknuo ga na 240*10@1,5v i pokrenuo onaj 1/2satni OCCT stability test, najviša temperatura mi je bila 43, i to samo na trenutak, sa BOX-om mi je prije pržio na 48, dakle freezer ipak radi neki k...., makar m,alo mi je tih 5 stupnjeva manje, jel to ok?! No, vratimo se mojoj novoj nesretnoj akviziciji......

Winchesteru CBID očitava termal design od 67W, a ovog x2 4200 čita kao toledo termal design 110W, jel moguće da je ova serija nekakva pećnica.

A muče me još uvijek one tri tempe, ona prva CPU tempa se ne razlikuje mnogo od ovoga što očitava 3200-tici, a jezgre su naravno puno više, možda je i 3200+ vruća nego očitava, samo što nema onakve precizne unutarjezgrene il već kakve senzore, jer ukoliko bi piljlio u samo CPU temp, a ne u jezgre, bio bi miran čovijek, na 3200+ se prikazuje samo ta prva tempa, ili griješim?!
neuroteek je offline   Reply With Quote