Citiraj:
Autor Vuco
Sada par pitanja za tebe:
Kolike su ti razlike među temp. jezgri?
O kakvom gašenju ti govoriš? Pretpostavljam da si negdje u BIOS-u narihtao da se gasi komp na toliko i toliko stupnjeva, il se varam? Ako jesi, sumnjam da ti BIOS gleda temp. jezgri. BIOS gleda temp. koje on očitava (znači, senzor na ploči, a ne na jezgri).
|
Razlika između jezgri je u idleu 3 - 5 stupnjeva, no temperature mi dostaaa osciliraju i u idleu, tip, sad ih gledam: 27 31 33, pa 27 29 34, pa 27 31 35 itd itd, pogledat ću kako se kreću tijekom prime-a pa ću postat rezultate, inače , kad sam pričao o gašenju, mislio sa na test OCCT- na njemu sam narihtao da obustavi test kad temp pređe 55, i nemrem proć ni na stock voltaži i frekvi bez da mi temperature prebace 55 stupnjeva
No sumnjam na jednu stvar, mislim da baza freezera ne nasjeda sa dovoljnim pritiskom na proc, da i zbog toga temepe toliko osciliraju već u idleu, a kad stavim bilo kakvo opterećenje skoče za 10 stupnjeva, al u mili sekundi, sa 32 na 46 za treptaj oka. Tako nešto još nisam vidio.
A i ona plastika na matičnoj, na koju se kopča kuler je malo razlohana, pomučio sam se ko Isus da skinem BOX sa winchestera, a ovaj kuler je sjeo bez imalo napora, to mi je sumnjivo......znam što me čeka , trebao bi izvaditi matičnu, zategnut onu plastičurinu, probat sa winnievim BOX coolerom, itd itd, pa vidit šta se događa, puno za***ancije, malo vremena, niš, Vuco, hvala ti , ako ti kaj još padne na pamet, pliz reci i tnx još jednom