@ smartmaster
Iskreno, sada si mi popio živce. Inače me stvarno teško naljute, ali ti si to uspio u 5 minuta. Umjesto da si odmah-sada-odmah stavio slike u thumbove, ti si napisao sljedeći post "da se nadaš da se nećemo ljutit". Iskreno, lijepo sam ti poslao PM i umjesto da središ prvi post sa editom, ti postaš drugi sa slikama u thumbovima. Uspio si u 5 minuta napravit sranja na threadu kao nitko drugi.
Ja se ispričavam ekipi koja je potrošila MB (isto kao i ja), ali ovakvi slučajevi me tjeraju da na kraju odmah editiram postove i maknem velike slike, a to ne želim počet raditi, jer svatko ima pravo na pogrešku. Ali da imam razumjevanja za one koji znaju da su usrali i onda ostave, nemam!
Smartmasteru, moj iskreni savjet (uz ovaj da se pridržavaš pravila, kako ekipa ne bi pušila promet samo tako) je da ne editiraš postove na kojima ti je mod nešta napisao, a pogotovo ne brišeš nešta što je moderator napisao!
EDIT:
Prebacio sam ti sve u prvi post, tako da je preglednije. Slike rade jer sam ih probao, tako da problema ne bi trebalo biti...
Također, duplo-troduplo-peterduplo postanje je zabranjeno, ali ajde, to je bio zbog nesporazuma...
EDIT2:
Evo, smirio se. Oprosti smartmaster ako sam zvučao grub