View Single Post
Staro 14.02.2007., 13:29   #15
Boris_ri
Premium

Datum registracije: Dec 2003
Je je... DNS je lokalni IP servera , dok je gateway drugačiji radi dsl modem/rutera.

Sad sam pola sata kopao po serveru i vidim da mi u event vieweru javlja grešku "kerberos" ali pod jednim drugim računalom (mkalinic) koje nema nema nikakve sharove sa sstanicem

(The kerberos client received a KRB_AP_ERR_MODIFIED error from the server MKALINIC$.
The target name used was cifs/sstanic.xxxxx.local. This indicates that the password
used to encrypt the kerberos service ticket is different than that on the target server.
Commonly, this is due to identically named machine accounts in the target
realm (xxxxx.LOCAL), and the client realm.)

sstanic je računalo na kojem je instaliran taj printer i koje mi zadaje te probleme.
Nekada se to računalo zvalo sstanic, ali je prilikom reinstalacije od pred dvije godine nazvano drugacije jer osoba koja je ovo radila prije mene nije znala obrisati raculano u active dir. na serveru (imam više takvih slučajeva) pa mu je jednostavno dodijelila drugo ime. Ja sam nedavno obrisao sva računala "viška" u act. dir. comp. pa sam sada prilikom reinstalacije dodjelio ime kako bi se po "pravilima" i trebalo zvati.

I nikako mi nije jasno na koju foru je doplicirano ime i di je bogao ostati neki log ili sl : bonker2
Boris_ri je offline   Reply With Quote