Citiraj:
Originally posted by RAK
... Važno je da JA na svakom stroju mogu staviti W2000 i XP. Nemam nikakvih misterioznih problema i sve radi savršeno. Tako da mi je i drago da znam "nekoliko desetaka puta manje od tebe"...
|
Hm, a na koliko razlicitih konfiguracija si ti instalirao Win NT/2000/XP? A na koliko racunala sveukupno?
Mislim, gledaj, mozemo se mi ovako prepucavati, ali tebi su Win NT/2000/XP hobi, meni je to ipak posao, i tu sam zaista dobar (ne i najbolji). Naisao sam na brdo detalja i problema na koje nema sanse da naidje obican ili napredniji korisnik. Takodjer sam od kolega saznao za jos nekoliko takvih brda problema i detalja.
S druge strane, ako si zaista tako dobar kako tvrdis i da nema tog racunala na koje ne mozes instalirati Win2000/XP i da sve radi savrseno, onda si ili najbolji serviser racunala na svijetu ili osoba koja prica svasta jer je instalirala skroooooz tridesetak racunala, mahom sva novijeg datuma. Odluci se. A mozda si samo fulao profesiju i radis neki usrani posao za neku crkavicu, umjesto da se zaposlis u nekoj firmi na odrzavanju racunala i zaradjujes milijarde.