Citiraj:
Autor Matth€w
Ma naravno da pada, ma mislio sam konkretno na neki veći pad cijena, ko naprimjer imaš u Ve-Milu AGP 7600GT Gainward Golden Sample po 1500kn, teško da će baš sad pasti 500-700kn u tako skoro vrijeme...
Al gle... kaj se toga svega tiče, po meni se ne isplati kupovat "stare" komponente, vidiš i sam što imam, šparam za novi komp i čekam da se DX10 ustagli...
|
ne kupujem "stare" komponente, to je nešto što bi mi bilo zadovoljavajuće za moje potrebe. imao sam celerona 2.4, ovu grafičku (9200). 1GB rama, MBO asus P4C800 Deluxe, pa sam mislio to prodati, malo nadoplatiti i nabaviti neku ok konfiguraciju, ali sam onda skužio da mogu dobiti 250kn za matičnu, pa sam odlučio kupiti novi porcesor (P4 3,2C), pa bi bilo u redu da sad kad već imam neku lovu i grafičku ubodem (iako ne igram baš igre (PES 6 i jedan od starijih UT-ova...malo AA), pa mi ne treba neke zvijer, praktički mi je dovoljna i ova koju imam za ono što ja igram, ali je ipak lijepo da ti se neke stvari bez problema vrte, a ne da stalno igram na granici (800x600, neki tamo medium detalji))