Tema: RAM za DS4
View Single Post
Staro 13.02.2007., 19:20   #10
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
ja sam bezveze uzeo cl4 a cl5 ima iste performanse. nikakva real time razlika.

i OBAVEZNO prvo istestiraj memoriju sa memtestom. ja sam imao problema u jednom dućanu. kupio sam 2 pločice a jedna je bila u banani.onda sam čekao 10 dana, došao kod njih, daju mi zamjensku ,dođem doma, bacim memtest i opet pokvarena. odnesem kod njih pločicu i oni ju odmah stave testirati, dođe frajer za 10 min i veli mi da je pločica ispravna! onda sam popizdio, rekao da sam ću im donijet cijeli komp pošto sve ima garanciju kod njih. a puknuo sam kad sam čuo neku kozu iz servisa/reklamacija kak mi viče iz druge sobe "nemože proći memtest jer je to normalno kad su agresivnije postavke"!!!!!!!! ono, mislim si gle kozo ak na pločici piše 4-4-3-8 onda MORA radit tako. došo sam doma lud ko pas, nazvao opet reklamacije i tražio voditelja. objasnio sam mu situaciju i rekao da ću sutra ujutro u 9 doć s kompom i da imam namjeru do 11 izaći sa potpuno ispravnih 2gb rama koje će prolaziti memtest. skidam kapu čovjeku, stvarno je bio ljubazan i testirao pločice na mom kompu i na mojim postavkama biosa i pustio me u servis da se uvjerim da je sve ok. memtest se vrtio oko 90 min bila su 2 čista pass-a.
znači obavezno memtest!

Zadnje izmijenjeno od: tomifish2002. 13.02.2007. u 19:36.
tomifish2002 je offline   Reply With Quote