Tema: Taiyo Yuden
View Single Post
Staro 13.02.2007., 07:37   #43
Hrubi
Premium
Moj komp

Hrubi's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
A čuj, pitam, pa ako znaš znaš. Čudno mi je to jer bi Pastel Verbatimi morali biti TY, barem kod nas u Europi (u ostalim dijelovima svijeta ionako su dosta rijetki), ali danas čovjek ni u što ne može biti 100% siguran. Danas vrijedi jedno, sutra drugo... zato bih molio sve koji su pročitali ovaj thread, a imaju neka drugačija saznanja (praktična, s našeg tržišta), da to napišu pa da ažuriram.
A mozda su i bili Colour,fakat se ne sjecam.

A vezano u CD-ove,nedavno sam kupio u Ve-milu spindle 50 kom.Verbatim CD-R sa bijelim gornjim otiskom koji su bili Yuden.Mogu se prepoznati po tome sto im je onaj mali unutarnji krug od matt plastike a ne skroz proziran.

Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
DVD Verbatim Pastel (kao i CD-i Pastel) morali bi biti Taiyo Yuden. Ritek G03 su 2x mediji kakvi su se prodavali dok još nije bilo Diskont24 web shopa. Da nisu slučajno bili TYG03? To su naime Taiyo Yuden DVD-R 16x mediji. DVD-R diskovi imaju kod koji počinje s TY, a DVD+R diskovi kod koji počinje s YUDEN.
Nasao sam jednog DVD pastella iz one prve serije sto sam kupio.To je DVD+R 4x Yuden000 T01

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.02.2007. u 09:00.
Hrubi je offline   Reply With Quote