Citiraj:
Autor msvrtan
ti hoces igrati unutar kuce? onda ti portforwading nema nikakve veze.
ajde budem ga sad upalio pa ti se javim za 10tak minuta
|
Ako pod "igrati unutar kuce" mislis igranje u Lan-u u neku ruku to i jest ali preko interneta da sada ne ulazim previse u tematiku Xlink Kai-a svakako se trebaju otvoriti spomenuti portovi za igranje!
Citiraj:
Autor msvrtan
posto si iskljucio firewall nemrem pomoci. naime sjetio sam se da je on imao neke glupe block/forward opcije za lan2lan, wan2lan i sl ali one su u njemu tako da nije u tome problem...
|
Da...ima u njemu pod firewall mislim upravo te opcije ali one su sve forward-ane tako da...?!
Citiraj:
Autor coconut
|
Da znameniti
www.portforward.com je i bila prva solucija kod pokusaja otvaranja portova posto je spomenuti router navedeni a i Xlink Kai je navedeni kao app prema kojoj treba otvoriti 30000 port, no cudno je to sto upravo Zyxel HW660-T3 nema odnosno slike prikazane na
www.portforward.com nisu indenticne onima koje dobivam u Advance Settings-NAT-SUA Only opcijama...nemam sada screenshot da prikazem razlike ali u principu sve je isto osim kucica gdje treba omoguciti odnosno zakvaciti opciju ALL pokraj spomenutog porta....
Jel jos netko ima kakvih ideja kako otvoriti portove ili je to na neki famozni nacin zbrljano zbrda-zdola mada sumljam posto sam flash-ao standardni Zyxel-ov firmware.
Hvala!!!