------Bočno-------------Stiropor na bočnim------------Zguza
Jel ovaj bolji?
Problem je što ja nemam hrpu stvari unutra. Imao sam u jednom trenutku vanjsku grafu

i 2 HDD-a i onda su mi oni stajali u kavezima i onda se niti jedan kabel nije vidio ^^. Zapravo, kada sam imao više stvari, sve je bolje izgledalo. Samo kaj je tada cijelo kučište vibriralo od 2 Hitachija i to je bilo za popiz*it...
No kako je ovo kučište staro 4+ godina i bilo je server, tako je već to pomalo rasklimano (ti kavezi) pa zato držim HDD dolje.
Straga je strgano ono kaj je smetalo protoku ventilatora i tu se čeka da se stave fan grillovi obični (da netko ipak ne zgubi prst).
Stiropor na bočnima je sjajno sjeo u stranice.
Još je u planu nabaviti karton, pokriti gore da se ne vidi napajnje i kablovi, staviti karton na stiropor dolje, bočno pored matične (tako da sakrijem sve kablove iza njega...Napraviti "duple zidove" svugdje sa kartonom...
Ali sada mi je primarno da "uljepšam" taj HDD jer ovo, koliko bilo tiho, je ružno do boli
EDIT:
Mislim, sa kartonom se sve može pokriti. Niti jedan kabel se neće vidjet osim oni na matičnoj
Ako se netko pita, koliko je stiropor pomogao - pomogao je, ali najviše sam dobio to što sam HDD stavio u stiropor -> ne trese se više kučište (ne rezonira). Pokrio sam s njime neke rupe i sada normalno mogu imati iza samo 2 venta, a napred na HDD-u niti jedan jer ovi iza vuku zrak s prijeda (sve ostale rupe zaštopane) pa se disk tako hladi (i to poprilično učinkovito).