View Single Post
Staro 10.02.2007., 11:50   #5
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pa šta ima onih koje nemaju VIVO i dual link??? Svašta... Koliko je X1950Pro stvarno jača? Na netu vidim da u svakom testu šiša AIW. Grijanje pretpostavljam da je manje jer je 80 nm proces.

Ma nema teorije, ne zahebava samo capture nego i kad gledam TV. Jednostavno se slika odjednom zakoči, a zvuk ide dalje. Kad prebacim na drugi program, slika i dalje ne mrda, zvuk čujem od drugog programa na koji sam prebacio. Otkrio sam da to nema veze s ATI-jevim MMC-om jer se isto događa i u PowerCinema. Probao desetak display i WDM drivera, ništa. Probao sam kod Mikeyya i sve radi OK što znači da se kod mene kolje s nečim...
Koliko sam JA vidio AIW je čak neznatno brža.
Imao je Pinsla na testu i jednu i drugu, uspoređivali smo i sa mojom clocknutom.
Uglavnom-zbog brzine se ne isplati mjenjati.

Je, ima modela bez VIVO (samo Tv-out), bez dual-linka (kakti ne treba svakom), bez CF mostića...
Kad im je ATI već dao dozvolu za takve stvari ne bi se čudio i da ima modela bez senzora.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote