View Single Post
Staro 09.02.2007., 16:41   #12
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Ajde da se malo nadovezem. Spominjati WEP kao zastitu i nema nekoga smisla. Vise manje svi ovi HT i kompanija ruteri podrzavaju WPA. Ajde stariji nesto mislim da ne iako moj SE515 to vec je imao pa...

Razlika u namjestanju WEP i WPA je samo 1 klik i duljina sifre. Znaci onaj koga naucite da namjesti WEP je 11 sekundi jos da namjesti WPA. Ako i toliko posto ga samo treba usmjeriti na drugu opciju. Nije neka znanost kao sto ljudi koji koriste WEP cesto misle.

Sto se tice samoga WEPa kao zastite nemamo se sta raspravljati. Vrlo je losa i zadrzati ce samo penzice i neznalice. Sto je dovoljno veliki broj korisnika ... ali.. ako su wep i wpa jedna do druge opcije zasto ne staviti odmah WPA i biti miran???

Postavljao sam WPA na SE515,555, Zyxelu 660 i Thomsonu 780... znaci na vecini hr kucnih wirelessa i stvarno ljudi jednako je jednostavno staviti WPA kao i WEP

eto znam da sam se napiso ko blesav ali glupo mi je okolo citati kad krenu FLAME ratovi oko ovakvih gluposti...

nadam se da sam nekome bar malo pomogao,,ako nekome treba pomoc oko namjestanja na nekome od gore navedenih nek se javi pa pomognem..
msvrtan je offline   Reply With Quote