View Single Post
Staro 05.11.2003., 00:14   #20
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Horza
ne mislim na to plavo napajanje. nisam niti znao da postoji. lijepo je znati. Nemam više nijedno tak da ne znam koji mu je serijski, ali i njega i fortron sam otvoril i isti su.
ECS KT333? 'ebate ćuk imaš komponente ko da si ih kupil od mojih.

svrtan: nemoj mi izvrtati riječi jer ja ne hranim trolove. nisam rekao da sumnjam u fortron nego da sumnjam u sve i da mi je fortron jedan od boljih. ja nemam religiju... vjerujem svojim očima. ovo je zadnje kaj ću reći po tom pitanju.

Prva stvar koju ćemo zamijetiti na ovom napajanju je da nema stražnji ventilator, već samo 120mm LED ventilator na donjoj strani. Vidimo da ovakav sustav postaje trend i izgleda da će ga svi početi koristiti. No Fortron nije stao na tome, nego je na stražnju stranu napajanja stavio i potenciometar za regulaciju brzine okretaja ventilatora. Dakle, paket je dobar, no ostaje pitanje kvalitete samog napajanja.

Vrlo stabilan napon, aluminijsko kućište, brdo korisnih konektora, 2 ventilatora odičnog izgleda i potesivog broja okretaja, kewl izgled i relativno niska cijena čine ovo napajanje vrhunskim proizvodom. Naravno da ni ono ne zadovoljava svačije potrebe, no svakako ga treba uzeti u obzir pri kupnji. Njegova cijena od samo 50USD ga nameće kao vrlo zanimljiv proizvod.

nekako mi se iz ova dva teksta cini da vise preferiras allied od fortrona...

posto ti ne zelis komentirati neka drugi kazu...
msvrtan je offline   Reply With Quote