View Single Post
Staro 07.02.2007., 23:56   #12
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor beroland Pregled postova
U kasdi imaš 3 vrste filteringa i mislim da biš sa sve tri mogao to što želiš, ali nekako mi izgleda da biš najjednostavnije to napravio sa "Parental Control" u tvojem slučaju (za čim bolju sigurnost možeš kombinirati i sve tri opcije).

Logiraj se u kasdu kao admin i odi na Advanced Setup > Security > i tamo imaš IP Filtering, MAC Filtering i Parental Control. IMHO Mislim da ti je za ovo najbolji Parental Control i onda možeš još dodati IP Filtering i MAC Filtering i ovo što ti je Beast rekao.

Znači, pod Advanced Setup > Security stisneš Parental Control i tamo stisneš dugme "Add" i otvore ti se prozorčići u koje upišeš MAC adresu njegove kartice, username, zatim označiš točno koje dane ga želiš šutnuti i čak u koje vrijeme mu ne želiš dati net, a u koje može ić na net (ako ćeš ga uopće pustiti na net). Imaš dosta fleksibilnosti za tu iskombinirat zaštitu i onda još dodaš IP Filetring i MAC filetring (u njima možeš podešavati i po pojedinim portovima i protokolima) i još smanjiš subnet mask kako ti je Beast rekao.

Mislim da ti to neće lako probiti ako je prosječan korisnik (možda niti ako je iznad prosjeka).
Tko zna da li bi Kasda sve to izdržala : roller :
Dr. Beast je offline   Reply With Quote