NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor speedy-3
hehe Lacy zapeli smo za ta vrata zato sto se radi o svemirskom brodu ne podmornici a vrata su bas kao na podmornici a ono ipak nesto bi trebalo biti ili u skladu ili bar mrvicu ispred naseg vremena mogli su bez bada staviti fina pametna elektricna vrata koja se i rucno mogu otvarati zatvarati ako nestane struje a da nepricamo o tome kako bi s el. vratima lakse zatvarali palube ukoliko dode do proboja trupa,,,,,, ovo nista nemoze automatski pa ako ga covjek ne zatvori nece nitko,,, dok bi el. fino radila na pritisak pa ako malo tlak opadne paf vrata se zatvaraju,,,,,,
|
po meni su podmornička vrata u BSG puno realnija. u principu, tehnologija galactice je u rangu sa sadašnjom zemljinom, (možda malo naprednija) osim sitnice koja se zove skok. mene iritira u ST što ih napadne čopor borg kocki, razvale pola broda, ali ladno se preusmjeri energija ih kuhinje ili wc-a, i shield bez problema funkcionira i dalje. nema veze što fali pol trupa, što su vodovi kroz koje preusmjeravaju energiju razvaljeni, dva klika na konzoli, i sve radi.
Citiraj:
Autor speedy-3
@Lacy
StarGate ti i nije bas nesto,,, podsjeca me na "teksaskog rendzera" po tome kako se ondje glumi i svemu ostalome,,,,,
mislim da ti je Farscape bolje pratiti od StarGatea
"Enterprise" to se cak i nemoze nazvati STom koliko su gluposti ondje nabacali,,,,,
|
stargate sg-1 i stargate atlantis su vrlo zabavne serije. ne može se govoriti o ozbiljnosti poput bsg-a ali gledljivo. dapače, preporučam.
farscape??? đizz... imam sve, ali pogledao sam prvih 7-8 epizoda. ja neznam hoće li se neš popravit, al serija mi je za djecu. gledam farscape samo kad nemam kaj drugo. a fala bogu imam čuda od sf-a doma.
kajaznam, meni osobno se enterprise sviđa. znam da sam u manjini al hebga...
|