Cuj GB F9 BIOS podrzava 1333 FSB a mislim da cak F6 ili F7 vec ima podrsku za Quad i to na REV 1.0 tako da to nije razlog za rev 2.0 ili rev 3.3 kod Q6 modela recimo ali cisto sumnjam da je drugacije kod S/DS4. Usporedio sam slike rev 1, 2 i 3.3 i neke stvair su malo drugacijeu samom designu ploce tako da jos uvijek mislim da mijenjaju iz nekih drugih razloga a ovaj tvoj bi mogo biti jedan od njih

. Recomo kod DQ6 1.0 vs 2.0 - onaj zleni konektor (ATA) je sad okrenut drugacije tj. ne gld avise okomito nego paralalno na plocu, isto tako vidim da su na pomakli/promijeni mjesto 3 kondezatora , jedan su dodali kojeg nema na v 1.0 i jedna veliki zamijenili sa 7 malih te bas kod procesoratj. konektora za ATX 12 napajanje priblizili jedan uz drugi - valjda da odmaknu od tog "vruceg" ATX 12 konektora

. Znaci razlike su vidljive can i na tim malim slicicama. A sto se tice rev 3.3 po slici izgleda identicno rev 2.0 ako su uopce slikali rev 3.0 jer cak i refleksija na bateirji je ista kao na 2.0 tako da vjerujem da su koristili istu sliku sto ce reci da mozda nema razlike izmedju rev 2 i 3.3 ili su bili lijeni pa nisu updejtali sliku

.