View Single Post
Staro 03.11.2003., 21:03   #15
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
nemojte mi DTK. dobri su oni... ova plava DTK su Fortron.
općenito mi kod DTK smeta samo jedna sićušna činjenica... nemaju dobro napravljene otvore na stražnjoj strani (usis zraka je premali), i još jedna sićušna, (može biti dobro ili loše) što imaju male nazivne snage u odnosu na konkurenciju. to je OK, jer ne brandaju bezveze kao ostali nego pišu pravu snagu, ali ipak... 450W zvuči mnogo bolje od 300W, zar ne?
i još jedna glupost... ne ostavljaju nijednu "šminkersku" stvar od origigi napajanja... npr: enlight uvede nekaj novo, a DTK uzme to napajanje od njih, ali izbaci sve điđe. i normalno da im ostane sasvim ok napajanje koje mogu ponuditi samo u kućištima, jer se škvadra pali na glittering prizes... ko yahooi iz gullivera.

i još nešto... svako malo im puhne pa imaju katastrofalnu seriju napajanja (lako ih je prepoznati po masi (težini, ne elektrodi)) zadnji takav kiks im je bio s 400W napajanjima, ali su se brzo ispravili pa se za iste novce može naći 2 izvana identična napajanja s istom naljepnicom i razlikom u masi od dobrih pola kile-kilu

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote