View Single Post
Staro 06.02.2007., 12:15   #3
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Probaj za pocetak u grafu upiknut neki od molexa sa neke druge grane (manje opterecene). I stvarno bih ti preporucio da zamijenis to napajanje, barem sa Chieftecom ili Fortronom od 350W, koji ce biti dosta (i previse) za tvoj komp. Codegen zaboravi, makar je tih 100kn za tog 500W-og na mjestu, ali kad vec kupujes, kupi nesto posteno.

Sto se tice spajanja na net, napisi tocno sto javlja, jer ovako napamet moze biti 1000 uzroka. Ako ti izbacuje onaj troznamenkasti error code, pogledaj tu sta znaci:
http://www.modemhelp.net/dunerror/dunerrorcodes.shtml

To mi isto javlja da nešto upiknem ali neznam ja šta je molex,ja sam grafu samo gurnuo u agp utor i zašerafio je sa onim šerafom i gotovo-ako mi to možeš detaljnije pojasnit

Što se tiče modema,klinem na vezu Carnet ili t-com,kliknem dial i pojavi se neki tekst : the conection could not be establish... i contact your administrator
To mi se i prije pojavljivalo ali uvijek sam riješio,ili uključim dial tone ili isključim,pa neznam ni sam ponovo instaliram modem ali sad sam skoro sve promijenio,probao i neće-koji mu je bog neznam ni sam- budem još pokušavao
m4x je offline   Reply With Quote