Citiraj:
Autor Razer
Zato ti je bolje malo duže probavati i naučiti kako podesiti postavke ručno, nego sve na automatic  .
A nije loše ni pogledati po netu, npr. vidiš sad u reviewu koliko je stavljeno, to može poslužiti kao dobra smjernica... 
|
Hehehe, jos kad bi to bilo tako kako ti mislis

. "probavio" sam ja dobrih par sati (vise puta u mjesec dana testiranj) i nikako da se stabilizira (ni na puno vecim naponima od ovoga na automatic) kao kad je na automatic. Isao sam i po Tomshardware reviewu/overclocku GB ploce sa F9 biosom i dizao napone tocno tako kao kod njih te probao i vislje i nize u par kombinacija ali nece. Bude to stabilno u windowsima i kojekakvim Quazi testovima opterecenja ali nakon full 3D rendera od nekoliko sati srusi se (nekad nakon 10 minuta a drugi put nakon 3 sata recimo) dok je na automatici stabilan i kad renda danima bez prestanka

. Klokao sam ja i Amigu 90ih pa na dalje (p200MMX@250MHz, Celly 300@450, Celly 400@500 celly 600@1019, PIII, P4......) tak da mi to nije prvi susret s Ocanjem pa da nebi znao di treba podesiti. Jendostanvo imam feeling da ova ploca negdje brlja kad nije na automatic

. Ok nisam proboao dici voltazu na 1.5v ali ako na automatic ide na 1.39v onda stvanro nebi trebalo na maual toliko podizati - right ? Nemam sad vremena ovih dana d aopet testirma ali budem uskoro pokusao opet jedan marathon test od nekoliko sati pa mozda ga i stabiliziram na 3.8Ghz

.
Thx na pomoci.: goood :