Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 03.02.2007., 12:34   #8481
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Klope je bilo dovoljno ali nije bilo ono nešto posebno. Nekako jednolično. Falili su čevapi, kobasica i kiselo zelje. Ali važno je da je bilo dovoljno. Tako nisam morao borici se za zadnji komadić sa trakavicom u ljudskom obliku (Bude, Masni).
Hihihihi da stvarno je bilo dovoljno klope a i puno je ostalo. Neciji cucak se dobro najeo iza Zderonja
Citiraj:
Za Umaškim stolom su se vadili i noževi u borbi oko klope, ali oni su ionako posebni i vjerujem da se dobro razumiju. Ja baš i ne, ali...
Razumijemo se jako dobro, vec smo uhodana ekipa za krizarske pohode na klopu

Citiraj:
Opet sam se upoznao sa Flare i s još nekima. Sorry ali ja nikako da povežem ime i osobu. Treba mi malo više vremena. Prije ću zapamtiti tuđi JMBG. A to je zato jer se ne pohodi Žderonje dovoljno redovito.
Meni je drago da sam osobno upoznao dio ljudi sa foruma a ne samo preko postova. Zao mi je sto nismo mogli duze ostati da se stigne popricati sa svima ali dug put do kuce i nino jr bolest nas je prisilila na ranije kretanje. A i kapetan podmornice je ujutro isao na galiju pa je zbog toga zurio kucici svojoj Bit ce jos prilike da se nadjemo, naZderimo, naZujimo i naogovaramo sve koje ne dodju
Citiraj:
Uglavnom, još jedno lijepo druženje. Malo sam morao ranije u kinderbet i nisam smio tesati po bambyu. Valjda ću sljedeći puta moći duže ostati.
"bilo nam je dobro dok je trajalo ........"(kako ono ide pjesma) ali je bilo dobro.

@edit
sorry Flare tek sam doma vidio da nisam napravio nijednu dobru fotku gdje bi se vidio ljepsi dio prisutne ekipe Zderonja : hitthewa Gresku ispravljam slijedeci puta

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote