Tema: Pingovi..
View Single Post
Staro 01.02.2007., 11:20   #31
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
EDIT: zaboravim reci da neces bas smanjit ping smanjivanjem rateova... to je vise za izgubljene i prigusene pakete. Sa T-com ADSL ti ping mora bit dobar. Jel igras steam ili non-steam? Reci na kojim serverima igras pa cu provjerit. BTW. slobodno dodji ovdje 212.200.139.134:27015 - Terra net. Tu sam admin, super je server, meni odlicno radi, ping je 30-50.

imas u cstrike folderu fajl config.cfg... otvori ga i provjeri jel zadnja linija glasi ovako: "exec userconfig.cfg"

ako ne, napisi to.

onda isto u cstrike folderu napravi fajl userconfig.cfg. U njega ubacuj svoje naredbe, vrijednosti itd... jer kad mrdas nesto u opcijama u igri config.cfg se resetira (ja sam ga stavio read only, ali onda ne mozes mjenjat u igri opcije, nego moras preko fajl, pa ti odluci).

i u tom userconfig.cfg upisi ovo:

rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
net_graph "3"
net_graphpos "2"
cl_weather "0" <-- ovo je da iskljucis kisu na nekim mapama
gamma "10"
brightness "3"

e sad ces u igri imat net_graph dole na sredini ekrana... probaj igrat na serverima na kojima inace igras. Ako ti net_graph pokazuje choke, lagano smanji rate... npr. stavi rate 15000, ako opet ne valja jos smanji...
Ako ti net_graph pokazuje loss... onda smanji cmdrate i updaterate... najbolje da ti budu jednaki, znaci smanjis oba na 80, 70 i tako...

Iako mislim da mora radit s ovim rateovima, jer meni radi. Naravno, ovisi od servera.
SPLiFF je offline   Reply With Quote