Evo, danas sam stavio VF700 Alcu na nju (skinuo s kompa od frenda) i temperature su mi bile do 80 C, sve što sam mjerio bilo je sa zatvorenim kučištem i cooler na cca 2000 okr/min (iste postavke kao i sa VF900). Mogu reći samo da mislim kako mi vjerovatno senzor malo laže, jer hladnjaci nisu bili pretjerano vrući, a vjerujte mi da sam montažu po nekoliko puta provjeravao i sad sam već zbilja siguran da je sve dobro sjelo. Mali je problem što imam kučište na koje na mogu namontirati prednji vent, već imam samo dva odozada od 80 mm koja vuku van (s prednje strane su zeznuli tako da se ne može namontirati vent iako postoji otvor za njega, smeta mu nosač od prednjeg panela)
Kučište je Aopen, black pearl H600B i razmišljam da mu namontiram vent od 120mm na bočnu stranu, ali morao bih bušiti pleksiglas, pa ne znam gdje bi mi bilo dobro to napraviti, jer kad skinem bočnu stranicu temperatura mi pada za nekih cca 8 C. I još bih vas htio pitati, ako netko zna, koji su najbolji driveri za 6800 ultru (asus), ne zanimaju me benchmarci već samo da što glađe vrti u igrama (Richard Burns Rally). Imao sam 82.12, a sad sam probao 91.31, pa ako imate neki prijedlog iz vlastitog iskustva, samo javite. Hvala