31.01.2007., 11:47
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor Seafreak
A sta se tice kuteva gledanja svi govorite gluposti. Jer ako mislite trckarat oko monitora nemojte ni pomisljat kupovat TN panel. Ako vec mislite sjediti "mirno" ispred njega, apsolutno je svejedno koji je panel. Iako moram dodat da sam ja pre zadovoljan kutevima gledanja na mom TN panelu.
Opcenito ako ste picajzla nemojte komentirat TN panele jer tome nema smisla. Dakako da su S-IPS ili XVA paneli "neusporedivo" bolji ali po mome misljenju razlika u cijeni nije isplativa osim u slucaju da je isti namjenjen profesionalnom radu. Sam prijelaz s CRT-a na LCD je veliki skok, a cjepidalcenje ostavljam profesionalcima...
|
s ovim se u potpunosti slažem
Citiraj:
Autor Seafreak
Dodao bih da se meni NFS Carbon jednako jednako vrti na rezoluciji 1680x1050 kao i na 1024x768. Mozda koji frame razlike. Imam Gecube 9550 128mb. (i mene je iznenadilo) Sta se tice ostalih igara nije problem snizit rezoluciju i problem rijesen. A gubitak na kvaliteti slike gotovo da i nije primjetan...
Dakle teorija vece radne rezolucije i losih performansi u igrama pada u vodu...

|
a da tebi nije možda ostala ista reza, jesi li postavio u igri na 1680x1050? nema teorije da ti radi kako spada....
|
|
|