View Single Post
Staro 30.01.2007., 14:27   #7
Andy Boy
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Doom Pregled postova
Nemoj stavljati wlan router na prozor jer time privlačiš one susjede koji trebaju besplatni internet.
Imaš u kvarka Tp link PCMCIA karticu za 150kn sa Atherosom.
ako ne onda uzmi neku Ralink karticu. 1km nemožeš postiči bez vanjske natene. Kupi r sma konektor i zalemi ga u karticu.
Na wifihr-u imaš opisan kompletan postupak modifikacije.
Nemoj se uvrjediti zbog nejubaznosti. Postavio si pitanje kako krasti internet od drugih koji neznaju podesiti zaštitu na uređaj. Ti ljudi nisu krivi što im T-com instalira nekonfiguriran uređaj. Ne zanima informatika svakoga.

"Nemoj stavljati wlan router na prozor jer time privlačiš one susjede koji trebaju besplatni internet." - zastitio bih svoj router pa bi mnoge laike izbjegao, a i router nebi vidio nitko jer bi ga prekrio ili maskirao.

Morati cu pogledati ove sto si naveo kartice malo, gledao sam i u links-u i Hgspotu i ve milu, ima svakakvih kartica, pa valjda ce prava pasti u moje ruke.

Vidio sam na wifihr postupke pa cu malo prostudirati jer svjestan sam da se mora modificirati kartica.

Sto se tice neljubaznosti smeta me sto nisam ja nikoga pitao kako se to radi, nego sam samo naveo namjenu kartice, radi lakseg razumjevanja, samo niste dobro procitali. A i to sto bi ja ukrao nekome 20-50MB mjesecno mozda malo vise mislim da nebi imalo katastrofalne posljedice kao sto je "Vuco" naveo.
Da kod nas nisu toliko visoke cijene Wlan-a uzeo bi si ja al mi se ovako ne isplati.
Andy Boy je offline   Reply With Quote