View Single Post
Staro 28.01.2007., 18:33   #3605
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
meni je voyager bil najbolji .. aj dobro .. TNG . pikard , data i ta ekipa mi je bila the best .. a onda voyager ..
.. kaj se tice tog putovanja kroz vreme .. kolko se ja zmislim .. uglavnom opcije koje su njim se nudile da se vratiju natrag nisu bil dovoljno istrazene i sigurne .. tj. mogli su prejti kroz nekakvu crvotocinu i zavrsiti ko zna gde i u kojem vremenu .. a na kraju su iskoristili samo borgov transwarp kanal .. tj nisu putovali kroz vreme nego su samo "prečacem" došli doma .. .

.. vec sam dost toga pozabil .. moral bum ponoviti gradivo
ST volim gledati iz čiste zabave, i to je definitivno jedna od najpoznatijih sf sapunica. Ona sa Arčijem mi je bila najgora, baš zbog njega, i taman kad se malo sredila završi.
BSG sa druge strane nije toliko high tech nabrijana, ono jadni su imaju samo skok i ništa drugo što mi nemamo sad (dobro ajd postoje ti cyclonci tj. AI). Čak im je i oružje sa mecima. Ipak BSG je upravo zbog toga puno realnija, više ide na atmosferu, gine se, ne idu samo glavnih 5-6 glumaca u akciju, Adama (admiral) je na komandnom mostu kako i treba biti...
Ono što me iznenadilo je npr. kad su ono pobjegli brodovi koji imaju skok i ostavili civilne koji nemaju. To se ne viđa često u današnjim filmovima, a pogotovo američkim. Obično ostanu i bore se svi za jednog jedan za sve i na kraju pobijede nadmočnijeg mrskog neprijatelja.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote