Citiraj:
Autor IceFisherman
meni je voyager bil najbolji .. aj dobro .. TNG . pikard , data i ta ekipa mi je bila the best .. a onda voyager ..
.. kaj se tice tog putovanja kroz vreme .. kolko se ja zmislim .. uglavnom opcije koje su njim se nudile da se vratiju natrag nisu bil dovoljno istrazene i sigurne .. tj. mogli su prejti kroz nekakvu crvotocinu i zavrsiti ko zna gde i u kojem vremenu .. a na kraju su iskoristili samo borgov transwarp kanal .. tj nisu putovali kroz vreme nego su samo "prečacem" došli doma .. .
.. vec sam dost toga pozabil .. moral bum ponoviti gradivo 
|
ST volim gledati iz čiste zabave, i to je definitivno jedna od najpoznatijih sf sapunica. Ona sa Arčijem mi je bila najgora, baš zbog njega, i taman kad se malo sredila završi.
BSG sa druge strane nije toliko high tech nabrijana, ono jadni su imaju samo skok i ništa drugo što mi nemamo sad (dobro ajd postoje ti cyclonci tj. AI). Čak im je i oružje sa mecima. Ipak BSG je upravo zbog toga puno realnija, više ide na atmosferu, gine se, ne idu samo glavnih 5-6 glumaca u akciju, Adama (admiral) je na komandnom mostu kako i treba biti...
Ono što me iznenadilo je npr. kad su ono pobjegli brodovi koji imaju skok i ostavili civilne koji nemaju. To se ne viđa često u današnjim filmovima, a pogotovo američkim. Obično ostanu i bore se svi za jednog jedan za sve i na kraju pobijede nadmočnijeg mrskog neprijatelja.