View Single Post
Staro 28.01.2007., 14:20   #10
Stakorcina
Premium
Moj komp

Stakorcina's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Xan Pregled postova
ne bi bas reko da je monitor, jer bi onda izgledao ovaj print screen normalan... ako je to print screen?

prije ce bit da su driveri... i nekak mi se cini da je ta temp malo previsoka, jel to tak normalno? ak nije, daj probaj vizualno pregledat jel se vrti fakat brze kad ti predje 60°C

je, to je print screen...i nije do monitora,jer je taj monitor radio na starom kompu i sve je bilo u redu( CRT Samsung SM997MB 19'' )
ma radi brze vent jer kad predje 60°C bas se cuje kako se vrti na 100% jer je full glasnije...a i kad isprobavam namjestavat da mi uvijek bude na 100% bas se skuzi da ga vrti na 100% ...
i skuzio sam da kad u onom ATI-jevom tray toolsu na overclocku trazim max za memu odma zacrni ekran i vent bude na 100% ??
s tim da nije clockana,kad je na defaultu to mi se dogadja u igricama...
popizdit cu...
[edit] e i sta mi je jos bilo....nekad mi zna bit,samo od sebe,kad ulazi u winse bude onak "kao" rezolucija 1280*1024 ali u biti je onak manja tak da vidim samo jedan dio desktopa...pa mogu s misem micat po ekranu i ici gore,dole,lijevo,desno tako da vidim ostali dio desktopa ??? wtf??
Stakorcina je offline   Reply With Quote