Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Mislim da ja negdje imam (ili sam imao) takvih zaruljica... morat cu prokopat po krevetu i sobi, mozda nadjem  Javim!
|
Fino, zahvaljujem se na trudu i valoriziram isti ako pronadjes.
Citiraj:
Autor Tomo
Meni su takve dvije riknule u Sanyo pojacalu! trazim vec nekoliko godina, i nisam nasao apsolutno nista ...  Problem je u tome kaj je pojacalo iz 70ih, jako je tesko nac tako nesto 
|
Ako imas klasicnu uobicajenu izvedbu iznad display-a onda to ne predstavlja veliki problem.
U Chipoteci uzmes lampinjonke od 12V (autoradio/display) Serijski ih pobratimis (tri žaruljice zajedno) i problem gotov. Kod mene je situacija malo kompliciranija buduci da (ReVox) ima posebnu komoru koja ide tocno na te lampe i koja onda oblikuje rasvjetu kroz dva posebna tunela. Na milimetar ulazi maska + nisam htio (radi kalibra stroja) to pokusavati dok ne kapituliram skroz potragom.
Samu trazenu 'ljicu mozes naci
ovdje.
Caka je samo u tome sto vecina njih radi zadrzavanja pogleda kupaca na njihovoj ponudi ... voli inventar prikazivati puno vecim nego sto je doista istina. Kad konkretno zelis naruciti, onda pocnu objasnjenja kako je to zapravo nesto sto dugo nemaju. Ovaj link gore ih moze nabaviti, ali moram ga sljedeci tjedan nazvati ili mailati ponovo da mi kaze kako stoje stvari... jer ih trenutno nema bas kod sebe.
Citiraj:
Autor FERRYS
edit: a da to nije mozda osigurac? jer ima takvih (slicnih) osiguraca isto u starijim strojevima... aj ti jos jednom probaj pitat kakvog autoelektričara, sigurno ima toga negdje
|
Sto da ti odgovorim na ovo ?
'