Neće ti se ništa sje*ati. Što se tiče dual boot-a, posotoji nekoliko metoda. Prva je s Acronis OS Selectorom (instalira se zajedno s Acronis Disk Directorom), i za početak je najbolje da koristiš tu metodu. Na prvom disku imaš instalirane Windowse, i nakon što na drugom disku instaliraš Mac OS X instaliraš OS Selector i pri boot-u će ti biti ponuđen izbor između dva sistema. To je najjednostavnija metoda, ali i najsporija, budući da je Acronis OS Selector s p o r. Druga metoda je tzv. "chain0" - trebaš kopirati taj file (chain0) na C: (root) i editirati boot.ini. Tom metodom imat ćeš klasični Windows dual boot izbornik. Treća metoda je da koristiš Mac OS X dual boot, preko Darwina, ali IMHO chain0 metoda je bolja. Postoje još neke metode, ali neću ovdje ulaziti u njih.
Ja bih ti preporučio da počneš s Acronis OS Selectorom, a kasnije se prebaci na chain0.
Što se tiče same pripreme diskova, preporučio bih ti ovako nešto - na prvi disk normalno instaliraj Windowse i podijeli disk na koliko već želiš particija (ja npr. imam 3 particije). Na drugom disku napravi jednu min. 10GB particiju za Mac OS X, a kasnije dodaj koliko želiš particija. Particija za Mac OS X bi trebala biti prva na tom disku. Prvo u Win moraš napraviti FAT32 particiju (Primary) (kao što sam rekao min. 10GB, ja sam npr. stavio 30Gb budući da sam namjeravao instalirati dosta aplikacija), koju ćeš za vrijeme instalacije pretvoriti u HFS Journaled (kako bi uopće mogao instalirati Mac OS). Mac OS X inače može čitati NTFS particije, tako da ćeš normalno vidjeti sve particije s prvog diska, i slobodno ćeš moći prebacivati fajlove na Mac OS X particiju, ali ne možeš pisati po NTFS particiji. Windowsi s druge strane ne vide HFS particije, tako da će ti trebati neka aplikacija poput TransMac ili MacDrive (ako želiš pristupiti Mac OS X particiji iz Windowsa). Ako želiš imati particiju koju i Win i Mac OS vide, te mogu pisati po njoj, morat ćeš napraviti jednu (ili više, kako želiš) FAT32 particiju.