Citiraj:
Autor rajzla
P1 200 MHz MMX, 64 MB sdram, 3.2 GB HDD i neka pci 4 MB grafa i xp je prihvatio instalaciju.
|
Da, da, tih 64 rama je očito bilo presudno. Inače, microsoft kaže da je system requirements 64 rama itd., ali nigdje ne spominje frekvenciju proca.
I ja imam jedan komp koji ima samo 64 rama (ali ima 400MHz proc) i uspješno je na njemu instaliran XP koji služi samo kao file i printer sharing server. Tvoj proc od 200MHz me natjerao da pomislim da teško da imaš u toj konfi 64rama, ali očito imaš.
Inače, moramo prekinut ovaj OffTopic. Čak sam vlastiti post zaspamao!
Pardon svima.
Da se vratim na temu posta:
Novo je, da sam od gonze dobio (na poklon!) jednu staru matičnu i proc koja ima atx napajanje. Stara matična, ali pali sve u 16.
Gonzi zahvaljujem i ovako javno. Nemojte zamjeriti na ovoj zahvali, ali čovjek je stvarno pravi znalac (uz mnoge druge također velike mrežne znalce ovdje na forumu...), a najvažnije je da je totalno nesebičan i svoje znanje rado pruža amaterima.
Dosta hvaljenja (čitaj: ulizivanja zbog koristi oko Mikrotika

), da se ne umisli čovjek.
Sada dolazi na red lemljenje i ostalo, a problem veliki je da i dalje ne uspijevam u Rijeci nabaviti PCI wireless sa atherosom. Čim bude promjena svakao ću napisati novosti.