View Single Post
Staro 26.01.2007., 11:23   #6
DDog
Registered User

Datum registracije: Jan 2007
i ovaj ne radi!---a modemi su posve istog tipa i posve isto izgledaju---osim tog da se onom koji ne radi pali PPP lampica kad je ukopcan,a na ovom koji radi ne,i razlika je jos sto ovaj sta ne radi ima na poleđini napisano na cirilici,a ovaj sto radi na latinici. Ukopcani su ono najjednostavnije...usb i ethernet u modem pa u komp...kad je samo usb ukopcan..nema razlike..u oba slucaja modem A radi a modem B ne! Pa koji mu je? : wtf :
-->
Puno zahvaljujem na spremnosti da pomognete.. nego niste bas procitali sto sam napisao..ne zanima me nikakav router mod,ni da oba modema rade istovremeno,ni da sam na internetu na oba kompa u isto vrijeme(to mi nije bitno). Jednostavno imam dva kompa,jedan na jednom katu kuce,drugi na drugom,ne da mi se vuci kabele,busit zidove i slicno. Jednostavno ocu imat dva modema da ne moram furat modem s jednog kompa na drugi. Dakle zaboravimo uopce da imam dva kompa za pocetak. Koncentrirajmo se na sljedece: na istom kompu jedan modem radi a drugi ne---dakle iskopcam modem A i na njegovo mjesto ukopcam modem B--->i ovaj ne radi!---a modemi su posve istog tipa i posve isto izgledaju---osim tog da se onom koji ne radi pali PPP lampica kad je ukopcan,a na ovom koji radi ne,i razlika je jos sto ovaj sta ne radi ima na poleđini napisano na cirilici,a ovaj sto radi na latinici. Ukopcani su ono najjednostavnije...usb i ethernet u modem pa u komp...kad je samo usb ukopcan..nema razlike..u oba slucaja modem A radi a modem B ne! Pa koji mu je? : wtf :
DDog je offline   Reply With Quote