View Single Post
Staro 26.10.2003., 23:51   #9
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Doom
Ok. Ploča sigurno Abit nf7-sl. Samo me još zanima ima li sata kontroler. Koji mi je cooler bolje uzet? slk700+ kakav tihi vent ili Zalman 7000cu ? Za napajanje sam u info gami vidio neko Icutevo 400w PFC za 220kn. Enermax mi se čini pretjerano skup, a ovo izgleda jako solidno i ima PFC. Za memoriju Kingmax 2x512 MB Kingmax super ram 433 Mhz pa kako če biti na 400 spustit mu donekle latenciju. Za pržilicu ne znam bi li uzeo 52/24/52 Teacxa ili Plextora. Do sada sam imao Plextora i uvijek sam imao nekih problema sa njim, a čuo sam da i inače imaju čudnu narav (crknu nakon 3 mijeseca) ili su to samo priče?
Ovako Zalman 7000ACu ne paše na Abit, oni kondenzatori/kapacitori s desne strane su preblizu socketu znači uzmi Thermalright s Enermaxom ili Papstom,
napajanja bi ti ja preporučio uzet 360WChieftec skupa s kučištem ( ne office ), ili ak hočeš 420Chieftec za 550 u Nitelu.Chieftec bi bio nešto tipa best buy po meni.
Pržilica svejedno kak ti se potrefi meni su govorili da Samsung rikne nakon 200-300CDa, da se nesmije često pržit bla, bla, meni već godinu i pol radi ko grom bez ikakvih problema.

E da još jedna bitna stvar jel imaš serijski disk?Ak ne onda ti ne gine S jer SL nema seriell adapte rza normalne AtA100/133 diskove.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote