Citiraj:
Autor Veki-os
Izvrsno napravljeno,samo ne mogu vjerovati da su Omega driveri toliko slabiji
Zaslužio si reputaciju 
|
Mene je to isto tako zblesilo..pogotovo tamo di se nisam nadao...
Jedna situacija u igrama. Koristio sam prije Omegu 6.9 i pošto sam tada učestao igrao 18 WOS gameplay mi je bio ajme majko... Ako upalim retrovizore (pogled iz kabine), FPS-ovi sa 50-60 padnu na 15 i niže...? Nije mi bilo jasno. : stoopid Stavim katalyste 6.9 i to postane sasvim druga priča...
To me navelo na iduće, da sam dobija dojam da je bolje ostavit i službene ako si već nevjerni Toma jer ceš manje falit nego s modanim. Nikako ne volim (a vjerujem da je tako i sa ostalima) da mi drajveri guše performnse na uštrb, ma čega...???
Citiraj:
Autor Vuco
Stari, a da probaš SS-ove raditi u JPEG-u ? 
Da upozorim ekipu samo, slikice su teške po ~800-900kb 
|
Reko si mi to već

ali znaš mene..ne volim razblažene proizvode pa tako ni razvodnjene SS-ove! : sweating
Citiraj:
Autor Jelc
Pitanje je da li je pogledao koje su defaultne postavke kvalitete prikaza u 7.1 i Omega driverima.
Koliko se sjećam Omega je po defaultu sve na high, 7.1 sa CCC-om ne.
|
Obratija sam pažnju i na to ne brini

Takve stvari sam provjeravao u ATT (v1.2.6.964 ),sve je na HQ osim Teksture Preference šta je na svim bila Quality (govorim o Open GL-u). Kod direct3D sve HQ.
Svi drajveri su testirani jednako po na isti način...ništa nije dirano ni mjenjano u CP nikakve vrste OSIM isključivanja ATI Smart (ati2sgag.exe) i Ati HotKey Poller-a (Ati2evxx.exe).
CCC nije instaliran a s time niti korišten.