Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
OK, znam da vjerojatno nebi dao tih cijelih 500kn za hladjenje, ali u slucaju da ipak bi, pazi racunicu: E6400 + 500kn = E6600 kojeg clocknes s BOX coolerom i imas pilu  A mozes proci i sa jeftinijom maticnom.
|
Baš to, uz takva ulaganja u hladnjak imaš jači procesor i možeš proći sa jeftinijom pločom
Citiraj:
Autor tomifish2002
znači ti bi rađe držao e6600 na 3.4 sa stock coolerom nego e6400 na 3.4 sa zalmanom 9700? ova druga varijanta je 200 kn jeftinija ,puno stupnjeva hladnija i puno tiša.
|
Iskreno, ja bi. 2 Mb više cachea. Tišina i hladnoća se barem mene ne tiče, dokle god je proc stabilan
(Lord Clockan ima dobru filozofiju

)
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Iskreno ja niti ne bih kupio Zalmana 9700 NIKAD  A vjerojatno ni E6400. Govorom o situaciji u kojoj se spremam(o) dati 500kn za hladjenje, e tu se onda vec stvara upitnost cijele investicije. Ali vidio sam u jednom drugom threadu da si vec nabavio E6400, pa prema tome uzmi TT Big Typhoon i uzivaj. Po meni idealan odnos cijene i performansi, prekopaj jos po Overclocking podforumu naci ces puno preporuka upravo tog coolera.
|
Istina da. 500 kuna rađe investiram u jači proc, a 9700 je lošije rješenje nego Big Typhoon. Kad bih već uzimao Zalmana, uzeo bih 7700.
(barem se osobno u bliskoj budućnosti neću morati brinuti o hlađenju budućeg proca, Aquagate će riješiti probleme : D)
BTW Super, izgleda da ti i ja radimo na istoj valnoj duljini