Nema beda. Shvaćam. I ja često popiz*** no ipak je danas puno bolje nego što je bilo prije 5 godina ili 10 godina. U ta davna vremena si otišao nešto kupiti no naravno toga nema na lageru. Ali nema beda, narućit će oni samo ti uplati cijeli iznos tražene robe. Pa onda čekaš to jedno tjedan dana te tada saznaš da to što želiš kupiti više nema ni na lageru u Zg. Narafski nema govora o povratu novca nego ti lijepo preporuče zamjensku robu, koju opet trebaš čekati da stigne iz Zg i tak...a kad se sjetim ve-mila dok je još bio u Reisnerovoj (i dok još nije postao ve-mil). Dva lika sjede jedan nasuprot drugog. Prvo čekaš 10 minuta da te posluži, te nakon što nađeš što te zanima, možeš uplatiti lovu a onda te pošalje kod onog drugog lika nasuprot da preuzmeš robu

. I još kad nisi mogao kupiti niš a da nedaš svoj JMBG...aaaaa na to sam ispaljivao na živce. No ajde, ipak su to bila davna vremena, al kad ti se to isto desi danas...ama baš ništa što ja eventualno trebam nemaju na lageru ovdje u Osijeku. Baš sve moraš naručiti iz Zg i čekati. Evo primjera. Nedavno sam kupovao neke Cd medije, tražim po cjenicima na netu i nađem u Hg-špotu. Odem do njih (još su bili u Pejačevićevoj) i naravno nema tih medija tamo na lageru ali mogu oni to naručiti. Ajd dobro...nek naruče. Sada su ipak napredovali pa ne trebaš platiti unaprijed, već kad roba stigne. I nakon 3 dana eto mene nazad u hg-špot opet i pitam lika jesul' možda stigli cdovi koje sam naručio? Kaže lik: uuu ne znam, mislim da nisu, al ipak da provjerim. A u meni već kuha...svaš bi mu rekao ali smirujem se, kad kaže lik: vid, ipak jesu. Imaš sreće. A onda kad je vidio moj pogled bilo mi je jasno da se ne treba za***avati više

. I dobro platim ja cdove, kad lik me pošalje van iza ćoška, u njihovu šupu da podignem robu.
Tamo sam prvo opalio u štok jer je visina vrata cca. 170cm 
. Psujem i gledam di se to nalazim, kad ono likovi u podrumu među naslaganom robom neš rade. Kako se u podrum nemoš spustiti, nekako sam uspio odozgo doturiti račun njima dolje te sam konačno dobio svoje cdove. Ajme!
Eto još malo OT-a...al sad mi je bar lakše