Nista, hvala svima na savjetima i pomoci, kupit cu P5B Deluxe. Namjeravam koristiti samo jedan PCI-E tako da mi "sporost" drugog nije bitna, pretpostavljam. Ploca ima sve sto trebam, a nema stvari koje ne trebam (poput WiFi-a) i kosta 500 kn manje od P5W DH. Jest da mi cijena nije kljucan faktor, ali ako se moze ustedjeti, zasto ne? A i bolje se OCa, kao sto i sami kazete. Po pitanju memorije sam ostao tvrdoglav i kupio Corsair Dominator, KIT, Twin2X, DDR 800 MHz, 2 x 1024 MB. Ako ce za***avati, bio sam upozoren i mogu kriviti samo sebe

Svemu skupa sam pridodao Seasonicovo napajanje S12-650(600HT). Mozda je malo snaznije nego sam trebao, ali s 8800GTX, E6600, 6 diskova... sigurno je sigurno. Sa svih strana su me nagovarali na 600-vatni OCZ GamerXStream al mislim da je ovaj Seasonic bolji izbor.
E sad, jedno pitanje koje nije strogo vezano uz Intel, ali je bitno za raspravu - ima li netko pojma gdje se moze kupiti Coolermaster Stacker 831 u crnoj boji? Links ga je imao i rasprodao, nova zaliha ce MOZDA doci za dvadesetak dana, a meni je grozno gledati sve te lijepe komponente na polici...
Jos jednom hvala svima na dosadasnjoj i predstojecoj pomoci.