Tema: hitnjak
View Single Post
Staro 22.10.2003., 16:58   #27
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
pasmaters!!!!

eto......cim se mojim BAREKIMA sprdne, odbiju bilo kakvav oblik suradnje i veselo uskacu u vrecicu za DR RAKA!....na porciju mazenja i gladenja.......ti bokca...fala bogu nisam mu vise jedina musterija!(zadovoljna!! )inace,tak i tak je vec od mene zaradil bogatstvo...kaj u sw ,kaj u hw!!!!uljeti kod mene.......gle....!!!ovo trebam,i ovo..moze i ovo kuciste...ajd mi zapakiraj za van MITZ...,daj brze zurim se...a kaj da mu velim kad mi je spasil vec pol cete BARA koje sam (sic!)siloval!!!nakon servisa ,nijedna se vise nis ne buni!!! i tak,ode on s punim gepekom hw i sw...a meni crkne mala BARICA...(60gb),cula koka valjda za njegov tretman,pa ono.....mogla bi i ona!!!!
tipsmter!!¬!!!!!!mislim da je rak ujedno pocel i skicat mojega chiefteka da si naplati servis!!!!!!probal sam mu uvaljat jre...al veli da takvih ima i za prodat!!!jegiba,hanumu nesmem nudit,bi me herc pogodil da ju negdo zeme........pesa isto nece.......vidim ja da bum uskoro natrag na penti 1!!!!!!!!blah!!!!bolje da se drzim playstationa...on male teze crkne...trosim tek 2-3 kontrolera mjesecno!!!(posebno kad me juniorka "opere" u tekkenu!!! )......jedino sam uspel skriti logitecha na sigurno....dok nije presel...ziher je ziher....vec i njegova"squaw" prica kak je logitech bajan!!! ........sad sa strahom u srcu ocekujem povrat BARE i sljedecu "gracku placovinu"....u jeeeeeee do pisanja i GALIONA!!!!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote