View Single Post
Staro 21.10.2003., 18:10   #72
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Mislim da sam to vidio review jednog od prvih primjeraka na nekom "ozbiljnijem" siteu/budem još pogledal/, a kaj se tiče memorije bilo je dosta pritužbi na Infenion.
Na onoj 9500 koju sam isprobavao je znala delat probleme u normalnom radu,bez clockanja, a i grijala se svinjski...

Jebiga-problem je u tome kaj na netu imaš npr.dosta reviewa Sapphire 9800 np ali sa Samsung 3.0 memorijom, a ovakav model nisam našao.
Jednostavno nemaš dosta informacija.

A i pun mi je nos više da na našem tržištu uvaljuju grafe bez ikakvog bundlea...
Iskrcaš brdo love za grafu a dobiješ kitu.

Ja bih na mjestu Sky-a pričekao još malo, dolaze i nove NDivie, neke novije ATI-ce pa će valjda pasti cijena.
Jer sad je fakat jadan izbor...
Pa i ne znam baš da je bilo tolko pritužbi na infineon. Nemreš pritužbom smatrat to ak neko nemre tu memoriju clockat na kolko on hoće ili ak nakon fleša kartica ne radi stabilno a takt memorije je debelo iznad zadanih specifikacija.
I nemreš sam sudit po nekoj kartici koju si ti vidio i imao.
Ali uzmimo npr. moj slučaj
Memorija je samsung 4 ns . Imal sam 8500 le i na njoj ta memorija nije htela radit prek 265 ni u kom slučaju.
Poslije sam bio uzeo saphirre 9100 memorija je ista sasmung 4ns i piči bez frke na 285 ful stabilno. Hoću ti reči da bez obzira kaj je memorija ista clock očigledno ovisi o pcb-u hlađenju i još dosta toga.
pinsla je offline   Reply With Quote