Citiraj:
Originally posted by pinsla
Ja i dalje stojim kod toga da je infineonova memorija kvalitetna i stabilna iako uvijek može bit iznimaka. Ja ne sudim memoriju po tome dal se može clocknut za 10 mhz više ili dal će se moći flešat u nekaj jer to nema ono apsolutno nikakve veze . Fleš i overclock su stvar i sreće i dobrog hlađenja tak da ne možeš po tome prosuđivati kvalitetu memorije.
A još sam da velim da apsolutno ne postoji ni pod razno bba AIW 9700 pro sa 4 ns hynix memorijom, ono ni pod razno. Sve AIW 9700 pro imaju 2.8 ns samsung.
|
Mislim da sam to vidio review jednog od prvih primjeraka na nekom "ozbiljnijem" siteu/budem još pogledal/, a kaj se tiče memorije bilo je dosta pritužbi na Infenion.
Na onoj 9500 koju sam isprobavao je znala delat probleme u normalnom radu,bez clockanja, a i grijala se svinjski...
Jebiga-problem je u tome kaj na netu imaš npr.dosta reviewa Sapphire 9800 np ali sa Samsung 3.0 memorijom, a ovakav model nisam našao.
Jednostavno nemaš dosta informacija.
A i pun mi je nos više da na našem tržištu uvaljuju grafe bez ikakvog bundlea...
Iskrcaš brdo love za grafu a dobiješ kitu.
Ja bih na mjestu Sky-a pričekao još malo, dolaze i nove NDivie, neke novije ATI-ce pa će valjda pasti cijena.
Jer sad je fakat jadan izbor...