View Single Post
Staro 13.01.2007., 15:27   #10
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Hvala vam puno na vašim mišljenjima! Respect! puno mi znači i puno ste mi pomoigli s odlukom.
Nemam baš veliki broj kompova za umrežit (točnije, trenutno ih ima 7) i nije mi stvar da mi se nešto žuri. Slažem novu mrežu pa sam htio vidjeti što mislite, jer bi htio bez tog wizarda, lijepo sve na ruke da znam točno što sam mijenjao.

Znate što, osnovno što me ponukalo na tu dilemu, wizard ili bez njega, je to što svi znamo da su windoze daleko od savršenstva po pitanju mrežne internet sigurnosti, pa sam htio doznati da li se s wizardom dobiva nešto na sigurnosti.
Da li wizard krpa neke rupe i namješta OS specifično za ono što si odabrao tijekom wizarda (ima sve skupa 5 različitih opcija tijekom wizarda)?
Što mislite, da li se kroz wizard poboljšava sigurnost OS-a ili je to definitvno samo put za neuke (za babu, kako kaže mat) i ništa se ne mijenja u pogledu sigurnosti windoza.

Još bih imao samo ovo pitanje, imam jedan lap koji ima XP Home i da li postoji neka opcija da zaobiđem default i da u njemu nekako isključim "Use simple file sharing".

beroland je offline   Reply With Quote