Imam iMedian, dolazi sa mojim kućištem, tj daljinskim! Dobar program, ima skoro sve što treba.
Što mu zamjeram je da ima samo na MUSIC folder view. VIDEO su svi nabacani odjednom. To me dosta smeta pošto i video ima razvrstan po serije, filmovi, spotovi itd. Tv sa mojoj tv karticom radi i unutar iMEDIANA samo što bi tu trebalo imati puno više opcija. Npr. slaganje redosljeda programa je jedna od osnovnih koje nema. Jedva sam našao gdje možeš izbaciti programe koje ne želiš da ih prikazuje, dosta ne intuitivno. Plus je što možeš izabrati da ti za tv pokreće neki vanjski program.
Još mi je zapelo za oko nepotrebna grananja izbornika! U opcijama se mogu isključiti neki izbornici koje ne koristiš, ali npr. dok tv pokrećeš uvijek ćeš imati opciju: MY TV -> LIVE TV -> ANALOG / DIGITAL
Znači ovdje je jedan korak previše, ako ja imam samo analognu karticu, nema smisla da me nakon izbornika live tv još pita koja tv?
Sada ispada ko da ništa nevalja u ovom programu, al nije tako, program je stvarno stabilan, oku ugodan, uopće se neruši, vrti tv bez problema, filmove, glazbu, slike. Nikakve zamjerke tu.