View Single Post
Staro 12.01.2007., 20:18   #311
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Treba to znati posložiti : lol2 : ..evo zasad ide,nema virusa nigdje na horizontu..: goood : ..nisam,kao u prijašnjem installu imao 3 Firewalla..sad nemam nijedan osim AVG-a 7.5 sa zadnjim ini-fileom..to nek bude to..šta se tiče zaštite..

Mislim da ću uspjeti ovaj put..kad stavim sve patcheve,prije pokretanja wow.exe skenirat ću detaljno..full scan cijeli komp..pa eto,da ga preduhitrimo da se uopće ne pokrene..ako još uvijek postoji taj trojanac..

Isplati se potruditi,stvarno vjerujem da je ovo najbolja igra koja je ikad izašla za PC,što god mnogi o njoj rekli..ali činjenica da je skupa...bome je..i da ukoliko se ne dozira..može ozbiljno narušiti i zdravlje i društveni život..i to je isto istina..

Možda mi je jedino,sa aspekta zanimljivosti...Baldur serija bolja..ali i ne mogu se usporediti baš..nije to to..

Ne znam,jel netko računao možda,da li se više isplati uzeti 6mj pretplatu preko kartice? ili ovako bonovima obnavljati pa kroz 6mj? znači 3 bona..to mi je 620kn recimo...koliko košta 6mj preko kartice..nisam gledao..
thedream je offline   Reply With Quote