View Single Post
Staro 12.01.2007., 01:40   #5
Overvide
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor G0RKI Pregled postova
Da znam da ih zgasi ali isto ti to napravi ručno iz Control Panela (Administrative tools, services i onda fino nađi Ati HotKey Poller i ATI Smart i desnim klikom na propertied i disable). To je MUST DO čim staviš drajvere, nekad zna ići na škodu performansama u igrama.
Nadalje kad to napraviš skini zadnji ATITool v0.26 ,nemoj koristit neke pečane verzije i da ne nabrajam, nego skini cijeli program i instaliraj ga.... onda polako kreni.
Šta se tiče CCC? Ne koristim ga, mada ima i on nekih prednosti ako si vješt u njegovom korištenu. Stvar navike i pojedinca.... ATT je isto jako zgodan alat pa pokušaj...
Zgasio sam sve servise (rucno). Sta se tice 0.26:
-Full support for all ATI and NVIDIA cards. Only X1950 Pro overclocking is not supported.

Ova pecana 0.26 verzija je napravljena da bi se mogao otvoriti tab sa latencijama za memoriju na X1950, mozda jos i neke opcije al nije vazno sad. I od nje nista.

ATT probao isto nece. Na guru 3d forumu (att sekcija) se neki korisnici isto zale na slicne/iste probleme. Nekima je pomoglo prebacivanje na driver level overclocking no meni ne pomaze.

Jedino jos nisam probao preko ccc...
Overvide je offline   Reply With Quote