View Single Post
Staro 09.01.2007., 12:09   #284
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ja sam rezervirao prije jedno 2 mjeseca i idem u ponoć do Algoritma. Ide još neko da razmjenimo ratne priče.

A kaj se tiče glavne poante TBC-a...

Glavna poanta je vraćanje draži igranja, nešto što se izgubilo s end-gameom u standardnom WOW-u. Bit će mnogo više manjih guildi s kvalitetnim igračima koje će moć funkcionirat dobro kao stare ogromne guilde. Uz to, neće više biti sve u tome da nabiješ najviši level i onda panično tražiš raiding guild gdje kumiš i moliš da ti daju šansu da se dokažeš. Brijem da će se jako dugo vremena ekipa moći grupirati u manje grupe i fino se igrat u 5manovima ili manjim raidovima.

I na kraju, PVP napokon postaje ono što je trebao biti od početka. Klasični PVP ostaje u domeni klinaca i noobova jer više nema epic rewardova. Tako i treba, jer je PVP trenutno jedan obični honor grind i ništa drugo. Bilo koji moron može visit u AV-u tjedan dana non stop i dobit GM oružje.

Pravi PVP u TBC-u će biti arena combat gdje je point da si uvijek u premadeu i to stalno u istom teamu. Tu će biti opakih nagrada, a posebno je zanimljivo što će nakon kraja svake sezone prva 3 teama u ligi dobiti unique nagrade dizajnirane posebno za tu sezonu.