Citiraj:
Autor beroland
Definitivno, no kad se sjetim koliki me znoj oblio kada sam stock cooler ubadao na matičnu, pa kada nikako nije htio ući i onda, najedamput, bum!, uletio je ko metak i to je glasno zalupila ona plastika od nožica kollera, ali je ipak sve bilo ok na kraju. No, definitivno sam si skratio život barem za par dana  . Čitao sam dosta po forumu o after market coolerima ali mislim da još nisam usvojio sve te cake tipa...koja pasta, koliko paste, da li treba polirati itd...
|
Čestitke na gubitku nevinosti : goood :
Anyway ...
Ovo je sticky načelno za AMD - međutim princip OC-a je manje / više isti. Barem eksperimentiranje sa postavkama...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6829
Kaj se tiće paste za cooler - Artic silver u Linksu - manje je više princip

( paste je tu samo da zapuni mikroskopske pukotine )
Poliranje coolera može biti dobro, ali ako se zezne ode cooler kvragu ( od tipa brusnog papira, pa sve do podloge s kojom poliraš ). Osobno nisam nikada polirao cooler ( ok jednom vodeni blok, ali to je bio home made eksperiment

) i nisam imao problema. Filozofija je jednostavna - kupi se kvalitetniji cooler ( cca 300 Kn +- ) , stavi se na proc i nema da ne hladi dobro kod max OC-a.
Ah ti slatki prvi nervozni koraci
Samo zapamti - comp je ko žena, polako i nježno ga mazi i ponekad gazi za maksimalno zadovoljstvo